Pel·lícules vistes: juny 2016

Encara m'ho vaig muntant per poder anar veient pelis, tot i que aquest mes he començat amb la sèrie danesa 'Borgen'. En total són 9 títols els que he vist. Aquí els teniu:

- They look like people (IMDB). Un home perdut a la vida, que acaba acollit per un vell amic. S'hi barreja la depressió i la incomprensió pel sentit de tot plegat. I poc a poc, tot va prenent un caire psicòtic inquietant...

- Rams (IMDB). Dos homes de certa edat, germans, que són pastors d'ovelles a Islàndia, i que malgrat ser veïns no es dirigeixen la paraula. En desconeixem l'origen, però aviat descobrirem que només hi ha una cosa que els pot tornar a unir, i és la passió per les seves ovelles. Una de les descobertes de l'any.

- Synchronicity (IMDB). Una altra de màquines del temps, amb una història que es va creuant sobre si mateixa, que en alguns moments recorda Los cronocrímenes, tot i que no arriba a acostar-se al nivell del film de Vigalondo. Però vaja, si us van les historietes de viatges en el temps, aquí en teniu una peli més...

- Cell (IMDB). En general trobo pressemptuoses les històries d'Stephen King, però també haig de dir que quan vaig començar a veure la peli, encara no sabia que ell estava al darrere de la història. I quan ho vaig veure, vaig pensar... mec! De fet, les primeres escenes m'ho van fer pensar... i mira, al final, malgrat tot, el film s'aguanta prou bé.

- De ce eu? (IMDB). Un thriller rumanès? Perquè no... Va, som-hi! Aquí tenim un jove jurista amb ganes de fer un món millor, i escalar posicions per tal d'aconseguir-ho, fins que es topa amb el sistema. I ja sabem que Kafka sempre acaba doblegant l'home. Poc a poc...

- Of horses and men (IMDB). I ja que ens havíem endisat en el món del cinema islandès, perquè no provar una segona vegada? Més encara si venia recomanada? Doncs aquí teniu una peli feta a partir de diferents històries amb els cavalls -primer- i els homes -després- que són del tot fascinants i sorprenents. Per quotidianes, i per surrealistes. Tot a l'hora!

- Hail Caesar! (IMDB). Els germans Coen tenen un estil molt personal de crear comèdies, però que agrada. Barregen l'absurditat i la irreverència, generant fins i tot un missatge ètic de fons dins de la mega-factoria dels anys daurats de Hollywood dels anys 50. Una súper producció, un segrest, una recompensa... Pot passar qualsevol cosa. I passa!

- Hush (IMDB). Una peli de por de les clàssiques. D'aquelles que tampoc n'esperes massa coses, més enllà d'algun susto imprevist. L'argument és el d'una dona sord-muda escriptora que viu sola en una casa al bosc, i d'un psicòpata amb màscara de psicòpata que ha decidit que tenia ganes de matar-la. Però lentament. I de nit. Sempre de nit, que si no, no té cap gràcia...

- Equals (IMDB). Les històries sobre distopies estan de moda. I a mi, m'encanten. Per tant... endavant! Aquest món futurista, les persones viuen sense emocions, que són eliminades ja quan són fetus. Però a vegades la natura empeny amb força i busca forat per trobar el seu lloc (com ho deia el científic aquell de Jurasic Park? La vida sempre s'obre camí, oi?). Doncs això... que una parella s'acaben enamorant, i ho han de portar en secret, perquè a ulls de la societat és com si tinguessin la lepra. I per tant, si els enganxen, els portaran a l'escorxador. En general, pse!
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT