Pel·lícules vistes: març 2016

Aquest 2016 no estic tenint l'any més cinèfil de la meva vida. Tot i així miro de mantenir un ritme mínim. Aquest mes de març n'he vist 7. Aquí les teniu:

- The revenant (IMDB). Potser es recordarà com la pel·lícula de l'Òscar d'en Leo di Caprio... però també és una bona peli d'aventures, que transmet molt nítidament les dures i hostils condicions de vida dels colons americans en terres hinòspites. Un enfrontament continuat amb indis, animals salvatges, el fred i els companys de viatge sense escrúpols. Tot plegat al bell mig d'enlloc. Un enlloc preciós i salvatge.

- The animal (IMDB). En favor meu diré que vaig empassar-me aquest clàssic d'en Rob Schneider una mica per accident. El cas és que el protagonista pateix un accident i un científic boig el troba i el guareix dotant-lo de poders animals. A partir d'aquí tenim una comèdia elemental amb una estètica dels 90, tot i que la peli és del 2001. Si no la veieu, no us perdeu res.

- Réalité (IMDB). Històries creuades i somnis que conflueixen en una proposta d'allò més surrealista. La base de la història parteix d'un productor de cinema que li demana a un director que li proporcioni el crit més dolorós que s'hagi fet mai. Un crit que, per si sol, sigui mereixedor d'un Òscar. A partir d'aquí pot passar qualsevol cosa...

- Terminus (IMDB). Els Estats Units es troben en plena depressió econòmica a causa d'una guerra a l'Orient Mitjà, i s'endevina una reacció nuclear que amenaça la fi de la humanitat. Un estrany objecte caigut de l'espai exterior pot marcar un punt d'inflexió en aquesta història.

- Rubber (IMDB). Aquesta és la història d'un neumàtic de cotxe assassí. Sí, tal i com ho heu llegit... la història va exactament d'això. En un entorn surrealista, que és la única manera de fer versemblant aquesta història.

- Schneider vs Bax (IMDB). Una altra peli amb tints surrealistes (quin mes més surrealista, no?). Un assassí a sou, pare de família rep l'encàrrec d'assassinar a un escriptor. El que passa a partir d'aquí és una història de tombs inesperats.

- Deadpool (IMDB). Portem uns anys patint la bombolla de les pelis de súper-herois. Per sort, de tant en tant apareix alguna peli que trenca els esquemes d'aquesta colla de paios amb poders sobrenaturals (o gent amb pasta com Batman i Iron-man que es poden permetre tenir súper-poders de manera artificial pagant-se'ls de la butxaca). En Deadpool no sabem del cert si és un súper-heroi o no, però el que sí que sabem és que porta un traje de color vermell i negre com ells, i que quan mata, ho fa passant-s'ho bé. Amb molta sang i violència gratuïta. S'agraeix!
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT