Pel·lícules vistes: novembre 2015

Aquest novembre ha estat mogut, i no m'ha donat per veure gaire cinema. Aquí teniu el balanç mensual...

- The last wave (IMDB). Peli australiana setentera d'intriga, a partir dels aborigens australians, que no acaben de trobar el seu lloc en la societat moderna. No em va semblar un gran film, però tenia curiositat per veure com es plantejava.

- Hard candy (IMDB). Una noia d'uns 14 anys es deixa enredar per un jove fotògraf que ha conegut a Internet. Queden en un cafè, i després se'n van cap a casa seva... El que passa a continuació ja no us ho explicaré, però us asseguro que em va sorprendre i enganxar totalment.

- Self less (IMDB). Imagineu que sou molt, però que molt rics. Un dia arriveu a vells, i alguna malaltia acaba amb la vostra vida igual que amb la resta de la humanitat. Però com que vosaltres sou molt rics, el què feu és comprar un cos més jove i volcar-hi tota la vostra consciència per tenir una segona vida, plena de luxes i capricis. Aquest és el plantejament d'aquest film, que més o menys posa en qüestió els dilemes morals que se n'originen.

- No escape (IMDB). Aneu amb tota la família a viure a un país del sud-est asiàtic inconcret (tot i que a mi em va semblar molt Tailàndia). Quan encara no han passat ni 24 hores, un cop d'estat provoca uns disturbis brutals, i encenen una ràbia màxima cap als estrangers residents al país, que aquesta massa enfurismada va matant a un ritme frenètic. Ja us dic que la ràbia que hi ha acumulada és important. Doncs bé, aquesta família farà de tot per sobreviure, i francament, malgrat que em sembla una reacció social una mica desmesurada (sobretot si ningú la preveia), aconsegueix crear forts moments de tensió. Serà que des de que sóc pare de família ja no veig algunes coses igual...

- Everest (IMDB). Assolir el cim de l'Everest no és gens fàcil. Jo ja ho sabia (o m'ho suposava), però aquesta peli es dedica a exemplificar-ho a partir d'un cas real d'un parell d'expedicions que van patir fortes inclemències i moltes baixes, ara fa uns 20 anys. La trama és la que és, però s'agraeixen algunes escenes impactants i les fantàstiques vistes de la muntanya més alta del món.

- Maze Runner: The Scorch Trials (IMDB). És la segona part d'una sèrie de pelis basades en un futur distòpic apocalíptic. Amb escenes dignes de Mad Max, Hunger Games i de qualsevol peli de zombies... Per passar l'estona.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT