Pel·lícules vistes: juny 2015

Tan bé que anàvem, i aquest mes de juny he punxat bastant. Només 7 pel·lícules... i això que hi he inclòs 'King Fury', que dura només mitja horeta. En tot cas, en la meva defensa diré que aquest mes m'he cascat la primera temporada de '12 monkeys', que en el fons és una sèrie basada en un bonic film, i per tant, tampoc he desaprofitat tant el temps. Sobre la sèrie comentar que comença interessant, decau bastant de cop, i llavors pas a pas va agafant el seu ritme i el seu estil propi, fins al punt d'enganxar bastant. Però clar, és que a mi els viatges en el temps em posen molt catxondo, i més encara quan es van creuant sobre si mateixos. Sense arribar al nivell de 'Primer'. Tampoc cal... però una mica, si està fet amb gràcia, mola molt. En fi, aquí teniu el llistat:

- Ex machina (IMDB). L'home contra la màquina. Seria com '2001', però enlloc d'un astronauta al mig de l'espai seria una versió nen ric en una casa -de la òstia- al bell mig de la muntanya. La soletad és la mateixa, els conflictes són similars, i el final... doncs prou correcte. Es deixa veure.

- Kill Bill. Vol 2 (IMDB). El mes de maig vaig veure la primera part, per tant, ara tocava veure la segona. Era la segona vegada que veia la (biologia seria una trilogia de dos parts?) sèrie de dues pel·lícules de can Tarantino. I com passa amb moltes pel·lícules, un segon visionat les fa encara més bones. Més espectaculars. Perquè no recordes tots els detalls, però saps què vindrà, i per tant, precisament per aquest motiu, et pots permetre el luxe de deixar-te perdre en els detalls. I n'hi ha molt. I són molt bons. També hi ha molts morts i moltes espases samurals... Com collons no ha de ser una bona peli amb tots aquests ingredients?

- Kung fury (IMDB). El tràiler ja l'havia vist unes quantes vegades. El videoclip cantat per David Hasselhof, també apuntava maneres... però mare meva quins 30 minuts més bons. És agafar tooots els clitxés de pelis dels 80 i 90 i posar-los junts, un darrere l'altre. Amb moltes ganes de que es vegin i es notin. I així, al final, acaba lluitant un Hitler karateka contra un dinosaure, Thor i un poli místic. Menció especial per en Hackerman. Es mereix un spin-off només per ell solet...

- Kajaki (IMDB). Exèrcit americà a l'Afganistan a finals de la dècada passada. Molt sol, molta calor i... molt avorriment. Fins que comencen a rebentar cames per tot arreu. Una gran apologia a la mutliació. No apte per a ments sensibles. I ho dic perquè vaig haver de parar la peli i acabar-la de mirar una altra estona, tot sol...

- Young ones (IMDB). En Mike, en Rick, en Vyvyan i en Neal? Doncs no... Res a veure! Això és una peli d'un futur apocalíptic on els éssers humans vivim sense aigua, i les relacions socials generan conflictes per minúcies. Com ho resoldran? Doncs d'això va la peli.

- Collateral (IMDB). És una peli on en Tom Cruise fa de dolent. Un assassí sense escrúpols. Perquè els actors considerats guais també han de tenir la peli on poden demostrar que, si cal, poden fer de dolents. I si en Tom Cruise va fer aquesta, en Brad Pitt va fer 'Killing them softly'. Però pel bé de la humanitat, aquests invents han quedat en això, en simples invents d'una peli i prou. Un cop vista la peli, que és més que correcta, podem tornar a tenir els nostres actors de sempre fent els papers... de sembre. Més o menys. Ja m'enteneu!

- Mad max. Road fury (IMDB). Home, després de tantes pelis del futur i apocalíptiques era de calaix que acabaria veient aquest remake, no? Doncs així ha sigut. I la veritat és que ha aconseguit sorprendre'm bastant, perquè en un primer moment vaig pensar que seria un xurro que només miraria d'aprofitar-se del tiron de la marca, i han acabat fent un producte més que notable. El prota és més humà, i no tan brutal com la saga original, però en un món ple de sorra del desert suposo que no és el millor lloc pels súper-herois. Tan sols hi ha gent que vol viure, sobreviure, i no morir. I no és fàcil... I al final, amb coses tan mundanes com aquestes, en Max acaba sent un gran heroi.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT