Pel·lícules vistes: març 2015

M'estic estancant amb el nombre de films mensuals. Tan bé que vam començar el gener... i el febrer i març he baixat molt. M'excuso perquè he tingut molta feina. A veure si a l'abril apujo una mica els visionats. En tot cas, aquí teniu les pelis que he vist durant el mes de març:

- '71 (IMDB). Pel·lícula d'acció al Belfast més violent de les darreres dècades. Si us agrada la història, política i societat irlandesa (com és el meu cas) us agradarà segur.
- Interstellar (IMDB). S'havia de veure, i per fi ja he complert. I he gaudit molt veient-la. Li poso bona nota...
- The Hobbit. The Battle of Five Armies (IMDB). Havíem de tancar la trilogia (o hexologia?), i també hem complert. Èpica, com ja és costum en tota la saga. Ideal per una tarda de dissabte. O de diumenge.
- The Jersey boys (IMDB). No se perquè la vaig baixar, i de fet crec que em devia pensar que anava d'alguna altra cosa. Llavors, al començament em va semblar que seria com 'The Wonders', però al final li vaig anar agafant el joc. Correcte.
- The Hunger Games 3: Mockingjay (IMDB). Aquesta saga no s'acaba mai, i només la primera e va cridar una mica -petita- l'atenció per veure com haurien plantejat el remake de 'Battle Royal'... però és que pretenen que hi hagi un rerafons que no s'aguanta per enlloc. Acabaré la trilogia (de 4 parts) perquè viure en parella vol dir que no sempre les trio jo les pel·lícules...
- Los cavalleros de la mesa cuadrada y sus locos seguidores (IMDB). Poc a dir. És un clàssic dels Monty Python. Bé, de fet només en tenen 3, i totes són, a maneres molt diferents, excel·lents. I les he vistes totes bastantes vegades. Ara tocava aquesta.
- Top secret (IMDB). Un clàssic de l'humor absurd. De fet, fins i tot podríem dir que en va ser una de les pelis pioneres. Llavors vindria tot allò de 'Aterriza como puedas', 'Hot Shots', etc. Té 30 anys, i alguns gags són brillants.
- What to expect when you're expecting (IMDB). Drama de llàgrima fàcil. Quota mensual!
- Selma (IMDB). Biografia de Martin Luther King, concretament sobre l'episodi de la marxa pels drets civils. Ben actuada i ben representada. Sorprèn que faci -relativament- tan poc que encara passaven aquestes coses, i que avui ens sembli tan llunyà.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT