Pel·lícules vistes: febrer 2015

A banda de ser el mes més curt de l'any, aquest mes de febrer m'ha enganxat molt embolicat de feina. I això s'ha notat a l'hora de poder dedicar temps a mirar pel·lícules, passant de les 18 de gener, a les 9 d'aquest mes... Són les següents:

- The zero theorem (IMDB). No és la millor de Terry Gilliam, però sempre és fascinant endinsar-se en el móns fantàstics que crea... No em va deixar indiferent.
- La señal (IMDB). Misteri i ciència ficció dignes d'un capítol de 'La dimensió desconeguda'. Ingredients suficients. Em va agradar prou!
- Donnie Darko (IMDB). Un clàssic. Potser era la 3a o 4a vegada que la veia, i em va semblar tant o més bona que les altres vegades.
- Eyes wide shut (IMDB). No la veia des de que l'havien estrenat al cinema. I me'n recordo molt bé d'aquell dia. Crec que em va semblar més potent, ja que vaig poder gaudir molt més d'alguns detalls que a la primera vegada no havia entès o comprès.
- Spring brakers (IMDB). Uf... malgrat que té algun moment, és una peli facilona.
- Animal house (IMDB). Un clàssic que tenia pendent feia anys, i que em va semblar brillant. És la mare de tota una sèrie de films posteriors (La revolución de los novatos, Porky's, etc.). Té moments excepcionals, i un John Belushi extraordinari.
- Hatchet (IMDB). Terror de sèrie B. Trama previsible amb argument tòpic. Sort que ja sabia què anava a veure...
- Lasa y Zabala (IMDB). M'hi vaig posar amb molta emoció, i té moments molt durs. Entenc que la història s'ha de mostrar amb tota la seva amplitud. Tot i així, se'm va fer una mica llarga.
- The theory of everything (IMDB). Bonica biografia del físic Stephen Hawkins. En molts moments cerca la l'emoció i la llàgrima fàcil. I té moments, però també se'm va fer una mica llarga.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT