Em caso!

Si aquest article s'ha publicat automàticament, tal i com estava previst, a les 12:00 del dissabte 19 de juliol, vol dir que tot ha anat bé, i que ara mateix m'estic casant. I això està passant ara mateix al Museu Municipal Vicenç Ros de Martorell, un antic convent de caputxins construït el segle XVII, però que el 1945 va ser reconvertit en museu, on s'hi va allotjar la important col·lecció de ceràmica de Vicenç Ros i Batllevell (1883-1970). Si teniu una estona, us recomano que el visiteu, doncs és petit, però exquisit.

Un del seus conservadors va ser l'historiador Isidre Clopas i Batlle (1913-2001), que és l'avi de la meva -ara ja sí- muller, Elisenda Laborda i Clopas. Durant la seva estància va viure a les dependències de l'espai on, avui, una colla d'anys més tard, la seva néta accepta matrimoni amb mi. Un fet que -com diria aquell- m'omple d'orgull i satisfacció...

Us en poso un parell de fotos, perquè veieu com de majestuós és l'edifici, i com de bonic n'és el seu interior. A més, tot i que no puc mostrar-ho, des de la porta de la nau, al primer pis, hi ha una vista fantàstica de la muntanya de Montserrat. Ideal!


Quan sortim, ens anirem a fer unes fotos a la Torre de les Hores, del gran filòsof Francesc Pujols i Morgades. I després, unes quantes fotos més a l'històric i llegendari Pont del Diable. Després, només puc dir que comença la festa... el que no se és quan acabarà...

Dit això, us deixo, que avui haig d'atendre a la dona més preciosa i magnífica que he conegut mai. Serà un enorme plaer poder passar els anys al seu costat. Segur que farem moltes coses fantàstiques plegats. Visca els nuvis! :)
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT