Marxandatge independentista (52): La Diada, punt i final

Avui és la Diada nacional de Catalunya. I com que és un dia tan important pel país, encara més després de tots els actes polítics i socials que s'estan succeint, penso que és un dia perfecte per posar punt i final a aquesta sèrie de material independentista, que ja fa 52 dies que estic fent a diari. Per tancar poso aquest aquest quadre d'Art de la Terra, perquè m'agrada, i perquè també cap a la llista.

També hi cabria aquesta cervesa amb estelada, que podríem posar en aquest posavsasos amb estelada. O aquest casc amb estelada, o aquest complements per senyeres dels balcons, I ara que tindrem Loteria pròpia, també podem fer servir els números 1714 i 2014. I un munt d'altres productes que no he posat, que de ben segur podeu trobar demà en qualsevol paradeta.

El material independentista sembla que no s'acaba mai. Cada dia apareixen coses noves. I això és, només, símptoma de que alguna cosa s'està movent de manera massiva, que permetrà assolir un estat independent a tots aquells catalans que així ho desitgen. Però inclús aquells catalans que no se'n senten, no poden negar la seva catalanitat, ja que fins i tot han demostrat la seva emprenedoria i iniciativa catalana per muntar negocis a la contra. Al final, el resultat ens acabarà beneficiant a tots. Temps al temps!

I ja per acabar, vull donar les gràcies a uns quants webs, que m'han ajudat a farcir aquesta sèrie de material independentista. El Pinterest d'en Patrick Bolaños, El Tumblr Merxendatge de la Ceba, al Gran Catàleg, i al majorista Zazzle.

Ens veiem a la Via Catalana! :)

 

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT