Samarretes catalanes (II)

El passat mes de setembre, poc dies abans de la gran manifestació independentista que va omplir els carrers de Barcelona, vaig publicar un article titulat 'Samarretes catalanes' on mirava d'aglutinar totes les botigues online de catalanistes que hi havia a la xarxa. El treball de camp no va estar gens malament, i en vaig llistar fins a 37... però com que el poble català és insaciable, i estem de ple en un procés social de transició nacional, aquest llistat ha fet curt i em veig obligat a fer una segona part de l'article per tal d'afegir totes les botigues que no van aparèixer a l'anterior article, algunes per oblit, d'altres perquè van obrir posteriorment. En tot cas, aquí el teniu...
Catalunya Freedom. Catalunya Freedom és una marca catalana que neix l'11 de setembre de 2012, convençuts que comença una nova etapa pel nostre país.​​​ ​Amb la idea de recollir l'esperit d'aquesta diada històrica, hem volgut expressar  els sentiments de tots e​ls catalans i ​l'esperança de ser un poble lliure, sense represions  a la nostra cultura, ​llengua i identitat.​ ​Convidem als catalans d'arreu del món a lluir i compartir plenament el nostre lema, amb el convenciment que això serà:​​​ ​ "El Començament d'una Nova Gran Histò​ria".
Itaca Disseny Independent. Ítaca neix per a un país amb entitat i identitat pròpies; és el segell que expressa tots aquells sentiments que ens fan sentir catalans. Ítaca expressa la voluntat de ser lliures d'una forma pacífica, comunicativa i, sobretot, respectuosa. Ítaca vol ser el senyal, l'emblema, el sentiment que ens identifica amb orgull formar part de Catalunya amb tots els valors que han fet que ens guanyem el respecte de molts països. Valors com treball, esforç, humil·litat, perseverança, universalisme, pluralitat, solidaritat, respecte, persistencia, resistència i l'unió de tot un poble. Som i serem catalans! I ho volem cridar als quatre vents. Que sàpiguen qui som, d'on som i cap on anem. Que tothom sàpiga que Catalunya, aquell país tant petit, és un gran país on viure amb un gran poble que sempre ha acollit amb els braços oberts a tothom, vingui d'on vingui, i sigui com sigui. Som i serem catalans!
Som Catalonia. Som Catalonia, neix amb l’empenta d’un grup de persones emprenedores, que tenen com a objectiu presentar al mercat productes en el sector de la moda amb identitat catalana. Amb la marca Som Catalonia, pretenem que la gent de la nostra terra comparteixi aquest sentiment i es vegi identificada. La gent es preguntarà el perquè de “Som”. Creiem que “Som” té molt significat per al nostre país. Amb tot això, lligat a la selecció de productes de qualitat, a un disseny urbà, l’esforç i la dedicació volem transmetre el sentiment català. Som Catalonia té com a objectiu inicial anar teixint un projecte, on es puguin anar sumant diferents factors i contribuir, en la mesura que ens pertoca, en generar llocs de treball al nostre país. En definitiva és un projecte ple d’il·lusió, esforç i amb una clara identitat de la nostra terra.
Tallaferro. Des de Girona arriba la botiga online Tallaferro, on pots trobar tot el material alternatiu que busques. Disposen de roba independentista, de camuflatge, amb missatge polític. Una gran varietat d'estils musicals on escollir.Club1714. Tal i com s'explica en el seu web, aquesta botiga online és el punt de trobada de tots aquells que estimem Catalunya. La nostra missió és difondre i reforçar la marca Catalunya al món. Per projectar Catalunya, comptem amb tres espais: el club, una comunitat de socis i d’ambaixadors del nostre país. Un portal de notícies i d’esdeveniments, que aglutina els fets més destacats del nostre país i fomenta el debat entre els usuaris. La marca de roba Club1714, que es caracteritza per utilitzar la simbologia i les icones de Catalunya.


Inkreible. Aquesta és una botiga resultat de dues botigues anteriors. Una d'ella, Kruskis, la qual ja vam mencionar en el primer recull de botigues de samarretes catalanes. L'altra és Spoonny (enllaç obsolet... actualment són també Kruskis) El resultat és una botiga més completa i amb un catàleg més ampli. Però amb tota l'escència original.Catalanades. Una altra botiga de samarretes catalanes online, amb dissenys propis bastant originals.

T'estimo Catalunya. Volem que aquesta sigui una nova manera d’expressar els teus sentiments cap a allò que més estimes, Catalunya! Tant se val d’on siguis, tant se val a on vagis, només respira profundament i sent aquesta terra. Ens poden posar tota mena de traves, però ara només hi ha un camí, aquest camí és la llibertat que tots sentim i l’agraïment a una terra que ens ha vist néixer, créixer i estimar. Fem pinya! Fem país!
Els Ton's. XD creacions és un estudi de disseny fundat al 2009 per Xavier Iborra, realitzem qualsevol encàrrec de disseny gràfic, desenvolupament web i Il·lustració. Per altra banda, som els creadors de "Els Ton's"®, que és una col·lecció d'il·lustracions temàtiques i d'autor, inspirades en la Cultura i Tradicions Catalanes. Els Ton's"® són Una família Catalana de petits personatges. Una nova forma simpàtica i naïf d'apropar-nos a la nostra manera de ser, i a la nostra forma d'entendre la vida. Ens encarreguem del disseny, la producció i la distribució de samarretes o altres productes arreu de Catalunya.
El Racó de l'Àvia. Pensem que com individus hem estat massa temps desenfocats. Ha arribat el moment de reflexionar tots plegats i assumir que te que haver-hi el canvi que s'està produint a la nostra societat. El nostre projecte tracta de recuperar els valors dels nostres avis. L'esforç, la dedicació, la passió posada en tot lo que feien, cuidar la natura, valorar mes les coses que ens envolten inclús les mes petites... Tots portem una 'clau' d'un pany que ens permet tancar portes i obrir-ne d'altres de noves. Us deixem una 'clau mestra' per obrir sempre que vulgeu la porta a la nostra página perquè trobeu i gaudiu de tot allò que ens agrada.
Melicotó. Melicotó, és un projecte que sorgeix de dos amics molt creatius i dibuixants a qui els encanta el món mallorquí. Un bon dia s'els hi va ocorrer treure profit de les seves capacitats artistiques i van decidir plasmar els seus dibuixos originals en camisetes exclusives i molt arrelades a l'illa. Creuen que la cultura dels illencs és una gran font d'idees i inspiracions dignes de ser integrades dins la nostra societat amb una altra perspectiva. Així és com neix Melicotó, una marca illenca, farcida d'enginy i gràcia, que crea camisetes joves, gracioses, revetleres i molt mallorquines.
Nostra Botiga. Tal i com el seu nom indica, Nostra Botiga vol convertir-se en la botiga del valencianisme de referència a la xarxa.
Ktalan Otentic. Potser el catalanisme de la Catalunya Nord no es vehicula a través de la llengua, però cada vegada hi ha més símbols que evidencien que el catalanisme va prenent força en aquest territori. També en el camp del comerç electrònic.
Thermal Zone. I si hi ha tantes samarretes, perquè no també un pijama amb l'estelada? Doncs aquí el teniu...


Els diaris digitals no han volgut deixar passar l'auge independentista i han fet una important aposta pel comerç electrònic com a nova via d'ingressos. Aquí en teniu els principals exemples:
La botiga de l'Ara.
La botiga de TV3.
La botiga de Vilaweb.
La botiga de Nació Digital.


I de moment, això és tot per ara. En tot cas, com que és bastant segur que tot i haver fet dos articles, encara em dec haver deixat alguna botiga. Això, sumat al fet que dono per fet que encara hem de veure'n de noves, suposo que ben aviat tindrem una nova ampliació d'aquest llistat. Fins aviat doncs!

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT