Xerrada a les jornades 'Crisi: Anàlisi i Alternatives'

El Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA-ITACA) m'ha convidat a participar com a ponent en unes jornades formatives sobre la crisi econòmica i alternatives a la mateixa que han organitzat, amb l'objectiu de conèixer les causes de la situació econòmica actual i quines són les possibles alternatives de futur. L'activitat, oberta a tota la comunitat universitària i a tots aquells interessats en conèixer de prop la realitat econòmica en què vivim, s'ha celebrat al Saló d’Actes de la Biblioteca Gregori Maians (Campus dels Tarongers), i els estudiants podien aconseguir 2 crèdits de lliure elecció amb la seva assistència.
El programa definia així les dues taules d'aquesta jornada:

- 16:00h Introducció: Crisi i Societat. A càrrec de Rafa Castelló (Sociòleg), Rafa Xambó (Sociòleg expert en mitjans de comunicació i membre del Consell d’Administració de RTVV) i Ximo Clemente (Periodista econòmic i president de la Unió de Periodistes Valencians)

- 18:00h Economia 2.0: La xarxa com a oportunitat front a la crisi. A càrrec de Joan Camp (Creador i director de Racó Català (1999-2007) i directe!cat. (2007-2008). Fundador i director de l’empresa de projectes web Tirabol Produccions i del grup de comunicació Catmèdia Global) i Paco Vidal (Enginyer en Informàtica per la ETSE-UV i cofundador de l’empresa “Desfici” dedicada al disseny i desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils, ubicada al Parc Científic de la Universitat de València i guardonada amb el premi “València Empren”)

No cal que us digui que, amb tot aquest repertori de cares conegudes que m'envoltava, puc dir que participar en aquestes jornades ha estat un autèntic luxe.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT